Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Urecheni, a fost dat dispărut de familie, după ce ar fi plecat la data de 14 aprilie dintr-un stat membru al Uniunii Europene spre România, și nu ar fi ajuns la domiciliu până în prezent.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni continuă activităţile de căutare în vederea depistării numitului TĂNĂSELEA TUDOR, de 46 ani, din localitatea Urecheni.

La data de 21 aprilie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizați de către un bărbat de 44 de ani, din localitatea Urecheni, cu privire la faptul că, fratele său TĂNĂSELEA TUDOR, de 46 ani, ar fi plecat la data de 14 aprilie dintr-un stat membru al Uniunii Europene spre România, și nu ar fi ajuns la domiciliu până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1,80 – 1,85 m, greutate – 80 – 85 de kilograme, faţa ovală, păr şaten, ochi căprui.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o jachetă neagră şi pantaloni de culoare neagră, tip jeans. Pe cap purta o şapcă şi avea asupra sa două valize.

Polițiștii efectuează verificări în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Articolul precedentFlagrant în „metoda accidentul“. Escrocii, prinși de poliţişti cu 6.000 de euro luați de la o bătrână
Articolul următorAgent economic amendat de Protecția Consumatorului pentru că le cerea clienților să poarte mască