Crimă, aseară, în județul Neamț. Un bărbat de 51 de ani a fost ucis de un tânăr de 18 ani. Incidentul a avut loc în jurul orei 23:00 în localitatea Poieni, comuna Piatra Șoimului.

Colegii mei, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, au stabilit că în jurul orei 23:00, un tânăr de 18 ani, din Poieni, comuna Piatra Șoimului, ar fi lovit în zona capului un bărbat de 51 ani din aceeași localitate, până când acesta a decedat.

În urma acțiunii profesioniste a polițiștilor, sub îndrumarea procurorului de caz, tânărul bănuit de comiterea faptei a fost prins și reținut. Acesta a fost introdus în arestul IPJ Neamț. – ne-a declarat ag. șef adj. Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Conform unor surse, totul a pornit după ce tânărul de 18 ani, împreună cu bărbatul de 51 de ani, au mers, împreună, la un bar din localitate pentru a consuma băuturi alcoolice.

Cei doi au găsit localul închis și s-au luat la ceartă, tânărul lovindu-l cu pumnii în zona feței pe bărbat.

Acesta din urmă a încercat să plece dar tânărul s-a dus și a luat o coadă de topor și i-a aplicat mai multe lovituri în cap, lovituri care au dus la decesul victimei.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentCeahlăul joacă astăzi acasă cu Șomuz Fălticeni. Problemele financiare ale clubului nu s-au rezolvat
Articolul următorArsenal de muniție neexplodată, găsit într-o pădure din Neamț (FOTO)