CSM Ceahlăul Piatra Neamț și Șomuz Fălticeni se vor duela în meciul programat în etapa 26 a Ligii 3, Seria 1, astăzi , 04.05.2019, de la ora 18:00, pe Stadionul Municipal Ceahlăul din Piatra Neamț. Problemele financiare ale clubului nu s-au rezolvat , iar jucătorii, antrenorii și staff-ul tehnic nu și-au încasat nici lefurile nici primele de joc de mai bine de trei luni.

Cu promisiunea făcută înainte de meciul de la Botoșani, câștigat de galben-negri cu 2:0, că se vor achita din restanțe săptămâna viitoare, CSM Ceahlăul intră pe teren cu dorința de a învinge o echipă care nu este deloc o pradă ușoară. Drept dovadă că în acest retur a scos punct sau puncte în patru din cele șapte meciuri jucate. Are victorie acasă cu Târgu Secuiesc, a câștigat în deplasare la Oțelul Galați, iar în ultimele două etape a scos un egal la CSM Pașcani (2-2) și a învins Sănătatea Darabani (5-2).

”Pentru echipa noastră este un meci în care se poate confirma succesul de la FC Botoșani II din runda precedentă și care a avut darul de a mai readuce la cote bune încrederea în forțele proprii. Dacă pentru partida de la Dorohoi au fost absenți din cauza unor probleme medicale, de această dată antrenorii Gabriel Rădulescu și Florin Anton pot conta și pe serviciile lui Valentin Rotaru și Răzvan Sârbie. Rămâne în afara lotului fundașul Marius Rusu, care acuză în continuare dureri musculare”, informează oficialii clubului.

 

Articolul precedentBărbat reținut după ce și-a bătut și amenințat soția
Articolul următorBărbat ucis de un tânăr de 18 ani