La data de 29 aprilie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz au identificat şi reţinut un bărbat de 38 de ani, din Farcaşa, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi violare de domiciliu.

La aceeaşi dată, în baza prezentării acestuia la Judecătoria Bicaz, s-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, fiind introdus  în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamţ.

Potrivit anchetatorilor, la data de 29 aprilie, în jurul orei 2.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat din Farcaşa, cu privire la faptul că a fost incendiat autoturismul fratelui său, de 42 de ani, de catre persoane necunoscute.

Din cercetări a rezultat că autoturismul incendiat se afla parcat în curtea apelantului, iar la faţa locului a fost identificat un recipient din plastic, care emana miros de combustibil.

În cauză au fost demarcate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere, valoarea prejudiciului creat fiind de aproximativ 3.000 de lei.

Conform ISU Neamț, în urma incendiului au ars: parțial bara față, un far și conductori electrici.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentJudețul Neamț sub Cod galben de ploi și inundații
Articolul următorPeste 450 de solicitări la Ambulanță, de Paște