Un tânăr de 29 de ani, din Rediu, a fost reținut de polițiști sub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Conform IPJ Neamț, totul a avut loc joi, 1 noiembrie, în jurul orelor 20:00, când poliţiştii au depistat un tânăr de 29 de ani, care conducea un autoturism pe DJ 156 A.

Întrucât nu a putut prezenta documentele prevăzute de lege, poliţiştii l-au verificat în bazele de date, rezultând faptul că tânărul nu deţinea permis de conducere, iar plăcuţele cu numărul de înregistrare aveau valabilitatea expirată, fiind atribuite unui alt autoturism.

De asemenea, tânărul emana halenă alcoolică, fapt pentru care a fost testat alcooltest, rezultatul fiind de peste 1,30 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Astăzi, poliţiştii îl vor prezenta pe tânăr Judecătoriei Piatra Neamţ, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentPrimarul comunei Hangu, trimis în judecată de DNA
Articolul următorPavel Popescu: ”Alexandru între viață și moarte. Transferul pas cu pas”