Mihai Mihuț se află în plin program de pregătire cu lotul național de lupte. Pietreanul, fost sportiv al CS Ceahlăul Piatra Neamț, are visuri importante și și-a impus obiective îndrăznețe. Moralul său este la cote ridicate știind că munca sa îi poate aduce rezultate frumoase, dar mai ales pentru că familia îi este baza pe care se sprijină când simte că îi este greu.

Mihai Mihuț se pregătește de Jocurile Europei, care vor fi la Minsk, apoi de Campionatul Mondial, care este criteriu de calificare la Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo, unde speră să obțin calificarea.

”Pentru a ajunge la Jocurile Olimpice trebuie să fii în primii cinci la Campionatul Mondial. Nu trebuie neapărat medalie, dar consider că va fi cel mai tare turneu la Campionatul Mondial. Așa se anunță concursul din septembrie în Kazahstan”, a declarat Mihai Mihuț reprezentaților clubului CS Ceahlăul Piatra Neamț.

Calificarea la Tokyo rămâne principalul obiectiv al anului 2019.

”Îmi doresc în acest an câștigarea unei medalii la Campionatul Mondial și calificarea la Jocurile Olimpice. Asta după ce în 2019 am ratat o medalie la Campionatul European. Am pierdut pe greșeala mea, dar cred că aceste greșeli au apărut din cauza presiunii din jurul meu”, a mai spus Mihai Mihuț.

 

Articolul precedentAjutoare de urgență pentru 15 familii aflate în situații de necesitate
Articolul următorLucrări de amploare în infrastructura rutieră nemțeană