”Anul 2019 va fi un an în care vor fi executate lucrări de amploare în infrastructura rutieră nemțeană”, este anunțul făcut de conducerea Consiliului Județean Neamț.

Au fost demarate procedurile de achiziție pentru reabilitarea și modernizarea unui număr de 72 de obiective de infrastructură, poduri și drumuri județene, precum și alte obiective de interes județean, în valoare totală de aproximativ 588,5 milioane lei.

De asemenea, sunt în evaluare tehnică și financiară reabilitarea și modernizarea unui număr de 44 obiective de infrastructură (poduri și drumuri județene), prin PNDL, pentru care s-au semnat contractele de finanțare în  valoare de 350 milioane de lei.

”Săptămâna viitoare, vor începe lucrările la drumul național DN 15, Bicaz – Poiana Largului. Chiar dacă nu este un drum județean, vom vedea utilajele la lucru, în teren. L-am avut la Piatra Neamț pe ministrul Transporturilor, de la care am obținut promisiunea că drumul va fi modernizat și iată că acest lucru se realizează. DN 15 este un drum deosebit de important pentru nemțenii care locuiesc pe Valea Muntelui dar și pentru dezvoltarea turismului în județul Neamț, domeniu care mă preocupă în mod deosebit.

În plus, va fi modernizat și drumul județean DJ 155 F, cunoscut nemțenilor sub denumirea de Axial. Modernizarea acestuia a fost promisă de către toți președinții care s-au perindat la conducerea Consiliului Județean, dar niciunul nu a făcut ceva pentru a-l reabilita. Noi îl vom face!”, a declarat Ionel Arsene, președinte CJ Neamț într-o conferință de presă.

Articolul precedentCalificarea la Jocurile Olimpice, principalul obiectiv pentru Mihai Mihuț
Articolul următorTinerii care au furat telefonul unei fetițe de 12 ani, prinși de polițiștii locali