Un bărbat de 34 de ani este căutat de polițiști după ce a înjunghiat un tânăr de 24 de ani, din Piatra-Neamț.

Incidentul a avut loc luni seară, când polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați despre faptul că un tânăr ar fi suferit leziuni produse în urma unei altercații. Conform martorilor, totul s-a petrecut în fața unui magazin din Dărmănești (pe strada Constantin Mătase).

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, din cercetarile efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 34 de ani, din Pângărați, pe fondul unor neînțelegeri avute cu un tânăr de 24 de ani, din Piatra-Neamț, s-ar fi folosit de un obiect tăietor-înţepător cu care l-a lovit pe cel din urmă.

În ajutorul tânărului de 24 de ani, a intervenit un prieten, tot de 24 de ani, din Piatra-Neamț, lovit la rândul său cu pumnii de către agresor, care ulterior a părăsit locul altercației.

Tânărul care a suferit leziuni prin tăiere a fost preluat de ambulanță și transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au demarat cercetările față de bărbatul de 34 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în vederea depistării și tragerii la răspundere.

În funcție de concluziile constatării medico-legale, polițiștii vor schimba încadrarea juridică a faptei.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentBărbat găsit mort într-o fânărie incendiată intenționat
Articolul următorÎn Ștrandul Municipal din Piatra-Neamț au demarat lucrările de pregătire pentru sezonul estival 2019