Pompierii nemţeni au făcut o descoperire macabră, în această dimineaţă, 19 martie. Un bărbat în vârstă de 60 ani, din localitatea Grozăveşti, comuna Hangu, a fost găsit mort într-o fânărie care a fost incendiată intenționat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Adrian Rotaru, în această dimineață, în jurul orei 05:00, Detașamentul de pompieri Târgu Neamț – Garda 2 Poiana Teiului a fost solicitat să intervină la un incendiu produs la o fânărie în satul Grozavesti, com. Hangu.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor.

La locul evenimentului, în fân, a fost descoperit un bărbat de aproximativ 60 de ani, decedat.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars construcția din lemn cu suprafața de cca. 30 metri pătrați și aproximativ 5 tone de fân depozitat în aceasta.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.

În urma lichidării incendiului, a fost descoperit corpul unei persoane. Polițistii au stabilit ca este vorba despre un barbat, de 60 de ani, din Hangu. Cercetarile continua pentru distrugere si ucidere din culpă. – ne-a declarat Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentPrefectul Daniela Soroceanu: Nu există „Nu se poate!”, există doar „Trebuie!” (VIDEO)
Articolul următorCăutat de polițiști după ce a înjunghiat un tânăr și a fugit