Poliţia municipiului Piatra Neamț solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui tânăr, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. Acesta a fost surprins de camerele video din incinta unei societăți comerciale din Piatra Neamţ.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț,  la data de 04.12.2018, în jurul orelor 14.00, poliţiştii au fost sesizați de despre faptul că persoane necunoscute ar fi sustras un controler wireless, prejudiciul creat fiind de peste 200 de lei.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cel bănuit de comiterea faptei este în vârstă de aproximativ 23-27 de ani, înălțimea de 175-180 cm, păr negru, îmbrăcat cu pantaloni și geacă de culoare neagră.

Acesta, profitând de neatenția personalului de serviciu, a sustras un controler wireless, pe care l-a ascuns sub geacă, după care a părăsit incinta societății.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, însă până în acest moment nu a fost posibilă identificarea sa.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea tânărului din imagini, este rugat să anunţe Poliția municipiului Piatra Neamţ la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112 !

Articolul precedentDacă e prima miercuri din lună, e “Miercurea Alarmelor”
Articolul următorRomânia nu a reușit să-și ia revanșa în fața Italiei. Scor final 2-4