Poliţia municipiului Piatra Neamț solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei femei, bănuită de comiterea infracțiunilor de însușire a bunului găsit și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Persoana în cauză a fost surprinsă de camerele video amplasate în incinta unei farmacii din Piatra Neamţ.

Totul a avut loc la data de 19 iulie, când poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că în perioada 13-18.07.2018, persoane necunoscute ar fi efectuat operaţiuni financiare, folosindu-se de un card bancar pe care acesta l-a pierdut, prejudiciul creat fiind de 2500 de lei.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cea bănuită de comiterea faptei este o femeie de aproximativ 35-40 de ani, păr negru şi cu înălțimea de 165-170 cm.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de însușire a bunului găsit și de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea femeii din imagini, este rugat să anunţe Poliția municipiului Piatra Neamţ la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112!

Articolul precedentPe jos, în drum spre Alba-iulia. Profesorul Ion Mărgineanu a ajuns la Piatra-Neamț
Articolul următorArest la domiciliu după tentativa de viol