Cele mai bune echipe de juniori s-au luptat la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț pentru titlul de campioană a României, în cadrul Turneului final al Campionatului Național U19 de futsal care s-a desfășurat în perioada 23-27 mai. 

În Turneul final al Campionatului Național U19 s-au calificat cele mai bune 12 echipe din țară, iar aseară de la ora 18:00, la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț a avut loc duelul dintre echipele Informatica Timișoara și CSM Târgu Mureș.

Echipa de juniori U19 a clubului Informatica Timișoara a cucerit luni seară titlul de campioană a României.

”Trupa pregătită de Valentin Ilaș s-a impus în ultimul act al turneului final al Campionatului Național în fața formației CSM Târgu Mureș cu scorul de 4-1. Triumful de la Piatra Neamț vine la aproape trei luni după cel de la Odorheiu Secuiesc, din Cupa României, bănățenii reușind astfel eventul, reușit sezonul trecut de echipa de seniori a Informaticii Timișoara”, se arată într-un comunicat al FRF.

E o victorie mare, o victorie a dăruirii, o recompensă uriașă pentru munca depusă de această echipă. Am spus încă din iarnă că Informatica Timișoara are ca obiectiv eventul și am reușit să ne îndeplinim acest obiectiv”, a spus Florin Chirițescu, directorul sportiv al echipei Informatica Timișoara.

În deschiderea finalei mari a Campionatului Național de futsal U19 învinsele din semifinale, West Deva și Futsal Klub Odorheiu Secuiesc au luptat pentru medaliile de bronz. FK Odorheiu Secuiesc s-a impus cu scorul de 6-2.

Articolul precedentBogdan Gavrilescu (PMP): ”Încrederea acordată pe 26 mai, ne obligă și vă promitem să nu vă dezamăgim”
Articolul următorVezi care sunt condițiile de înscriere pentru concursul de înot „Cupa 1 Iunie”