CLUB SPORTIV MUNICIPAL ROMAN organizează, în data de 01.06.2019 – sâmbătă, la Bazinul de Înot din cadrul Complex Sportiv Sala Sporturilor, concursul de înot „Cupa 1 Iunie”.Concursul se va desfășura între orele 9:00-13:00; la înscriere participanții trebuie să menționeze stilul de înot pentru care doresc să concureze: craul, spate, bras.

Condițiile de participare și documentele necesare pentru înscrierea la concurs sunt:
 vârsta participanților atât la fete cât și la băieți cuprinsă între 5 și 14 ani;
 copiii între 5 și 6 ani pot participa la un singur stil;
 copiii între 7 și 10 ani pot participa la două stiluri de înot;
 copiii între 10 și 14 ani pot participa la toate cele trei stiluri de înot;
 copiii se vor prezenta cu echipament sportiv specific: cască și ochelari pentru înot, costum de baie;
 acordul părintelui / tutorelui legal pentru participare (copilul este apt pentru înot) și pentru folosirea datelor cu caracter personal.

Înscrierile se vor face la adresa de mail a Serviciului Competiții Sportive din cadrul C.S.M.Roman: [email protected], sau la numerele de telefon C.S.M.Roman:
 0233.734.367;
 0786.772.050.
Înscrierile se pot face până în data de 29.05.2019 (miercuri), orele 16:00, în limita a 100 participanți.

La încheierea concursului se va desfășura festivitatea de premiere, în cadrul căreia vor fi oferite diplome, cupe și medalii. Toate costurile pentru activitatea sportivă menționată vor fi suportate de C.S.M.Roman.La concurs sunt așteptați copiii din Roman, precum și din comunele membre în Asociația de Dezvoltare „Roman Metropolitan”, informează oficialii clubului.

 

Articolul precedentCele mai bune echipe de juniori s-au luptat la Sala Polivalentă pentru titlul de campioană a României
Articolul următorIncendiu la o gospodărie din Târgu-Neamț (FOTO)