A fost scandal în Târgu-Neamț, marți, 20 noiembrie, în jurul orei 18:00, pe strada Mihai Eminescu. 

Conform IPJ Neamț, totul a pornit după ce un echipaj de ordine publică a depistat pe strada Mihai Eminescu din Târgu-Neamț două atelaje hipo oprite neregulamentar. În sprijinul celor de la Ordine Publică a ajuns și un alt echipaj, aflat în proximitatea zonei respective, iar polițiștii au identificat unul dintre căruțași, un tânăr de 22 de ani, din Vânători-Neamț, pe care l-au sancționat cu amendă de 652 de lei.

La scurt timp, la fața locului s-au deplasat și polițiști rutieri din cadrul Poliției Orașului Târgu-Neamț, care i-au solocitat celui de-al doilea căruțaș (un tânăr de 19 ani, din Vânători-Neamț) să părăsească zona.

În urma luării măsurilor legale de către polițiști, un tânăr de 27 de ani, o femeie de 28 de ani, ambii din Vânători-Neamț și un bărbat de 30 de ani din Târgu-Neamț s-au manifestat agresiv verbal și au adresat amenințări cu acte de violență polițiștilor.

Aceștia au fost imobilizați și conduși la sediul Poliției, fiind sesizat și procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, care a audiat persoanele în cauză și a dispus cercetarea lor în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

Cele 3 persoane au fost sancționate și cu câte o amendă de 1000 de lei.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentPărintele Adi Buric, din parohia Valea Ursului, a plecat la ceruri
Articolul următorAccident cu două victime provocat de un șofer de TIR neatent