Preotul Buric Adrian, parohul Parohiei Valea Ursului din Protopopiatul Roman, a trecut la cele veșnice marți, 20 noiembrie, în jurul orei 16.00. 

Am aflat cu durere despre plecarea timpurie din lumea acesta a unuia dintre preoții destoinici ai Protopopiatului Roman, în data de 20 noiembrie 2018. – a transmis IPS Ioachim, arhiepiscopul Romanului și Bacăului

Moartea fulgerătoare a preotului Buric Adi de la Parohia Valea-Ursului a lăsat în urmă multă durere în sufletul soției și în ale celor trei copii ai săi, dar și în inimile enoriașilor pe care i-a păstorit timp de 26 de ani.

A fost un preot râvnitor, apropiat de enoriașii săi, solidar cu cei aflați în suferință, implicat în multe lucrări de construire și înfrumusețare a lăcașurilor de cult în parohiile unde și-a desfășurat misiunea, un slujitor care și-a asumat cu responsabilitate jugul lui Hristos desăvârșindu-și chemarea preoțească.

În aceste momente de adâncă suferință, adresăm familiei îndoliate cele mai profunde gânduri de compasiune rugând pe Milostivul Dumnezeu să primească sufletul tânărului și destoinicului Său slujitor în Împărăția cerurilor! – a mai spus IPS Ioachim

Articolul precedentIA NEAM(Ţ)ULUI, un proiect pentru Centenar
Articolul următorCercetați în stare de libertate după ce au făcut scandal și au amenințat polițiștii