Vineri, 7 decembrie se va da startul ediţiei a treia a Târgului de Crăciun. Evenimentul este organizat de Consiliului Judeţean Neamţ, prin Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Piatra-Neamț.

Primii care vor urca pe scena Târgului de Crăciun la Neamţ, ediţia 2018, vor fi copiii de la clasa de muzică uşoară a Şcolii Populare de Artă, clasă coordonată de Paula Nicorescu-Ghivirigă. Vor urma recitalurile oferite de membrii îndrăgitei trupe autohtone „Los Anonimos”, pentru ca finalul primei seri să-i aparţină starului de origine germană Lou Bega, informează Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”.

David Lubega s-a născut la 13 aprilie 1975, în München, Germania de Vest. Cântă din adolescenţă, genul preferat fiind cel latino-pop. Şi-a luat numele de scenă LOU BEGA. Succesul său a venit odată cu lansarea, în anul 1999, piesei „Mambo No.5”.
Ulterior, şi-a consolidat statutul de star lansând alte hituri, dintre care amintim: „I got a girl”, „Mambo, mambo”, „Sex bomb” sau „Tricky, tricky”.

”În perioada 7 decembrie – 5 ianuarie, vă așteptăm pe toți, cu mic, cu mare, să vă umpleți sufletele cu magia Sărbătorilor de Iarnă! În weekend, sunteți bineveniți în centrul municipiului Piatra-Neamț, până seara târziu, unde atmosfera de sărbătoare vă va încălzi inimile!

În weekend-uri, scena va găzdui numeroși artiști, ce vor oferi publicului nemțean cele mai frumoase momente. Târgul de Crăciun la Neamț vă așteaptă să simțiți magia Sărbătorilor de Iarnă, să vă bucurați zile și seri la rând de clipe minunate, de strălucire, de Moșul darnic, de colinde, de povești însoțite de un pahar de vin fiert, de aroma plăcintelor și cozonacilor proaspăt scoase din cuptor și de tot ce e frumos în această minunată perioadă a anului!”, este invitația Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”.

 

 

Articolul precedentTânărul dispărut, găsit de polițiști
Articolul următorInstanța a dispus prelungirea arestului pentru bărbații implicați în jaful din Zănești