Cei trei bărbați cercetați pentru implicarea lor în jaful din Zănești din data de 7 august 2018 sunt în continuare arestați.

La data de 3 decembrie, Judecătoria Piatra Neamţ a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile faţă de bărbatul de 35 de ani, din Mureş. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Anterior, instanţa de judecată a dispus prelungirea arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 zile și faţă de cei doi bărbați, unul din Mureș și un altul din Bistrița-Năsăud, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

La data de  28 noiembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț în colaborare cu cei din cadrul I.P.J. Mureș au desfăşurat o acţiune în municipiul Mureș, în urma căreia au reţinut un bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că acesta, în vârstă de 35 de ani, din Mureş, la data de 7 august 2018, împreună cu alţi doi bărbaţi, a pătruns în locuința unei tinere, de 29 de ani, din Zănești, de unde au sustras 23.000 de Euro, 8000 de lei şi aproximativ 100 grame aur, cu complicitatea unui alt bărbat de 45 de ani, din Bistriţa Năsăud.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea  documentării întregii activităţi infracţionale a acestora.

Articolul precedentConcert Lou Bega în deschiderea Târgului de Crăciun din Piatra-Neamț
Articolul următorFirmele nemțene sunt așteptate la Finanțe pentru discuții privind acordarea ajutorului de stat