La data de 20 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu-Neamț au depistat un bărbat de 44 de ani, din Vânători Neamț, pe numele căruia Judecătoria Tîrgu-Neamț a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii după ce a agresat și amenințat pompierii.

Bărbatul era condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de un an și două luni, sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, la data de 14 noiembrie 2016, acesta a tăiat cu un obiect ascuțit costumul de intervenție al unui pompier din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu-Neamț.

Totodată, un alt pompier a fost amenințat cu acte de violență de bărbat.

La aceeași dată, polițiștii Secției de Poliție Rurală Borlești au depistat un bărbat de 32 de ani, din Borlești, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Judecătoria Piatra Neamț l-a condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de un an și trei luni, pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În ambele situații, polițiștii i-au condus și încarcerat la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentPatru persoane, reținute pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare
Articolul următorMedalii de aur și argint pentru sportivii CS Ceahlăul la Campionatului European de Karate Tradițional