În perioada 13-16 iunie, în municipiul Piteşti a avut loc a 34 -a ediţie a Campionatului European de Karate Tradițional. Este a doua oară când România găzduieşte Campionatul European de Karate Tradiţional, după ediţia din 1996 de la Bucureşti.

Acest eveniment a reunit sportivi practicanţi ai disciplinei karate tradiţional, din mai multe categorii de vârstă începând cu cadeţi- juniori -tineret, seniori şi veterani. Competiția a reunit 380 de sportivi din 19 țări, cu o participare masivă din partea României.

Mihnea Berbecaru a participat la proba de Kumite Individual și a iesit campion european. În probă au fost înscriși 19 sportivi, iar Mihnea pentru a ajunge în finală a învins în trei meciuri. Horia Șerban a concurat la juniori și a obținut medalia de argint la proba de Fuku Go.

”Clubul Sporiv Ceahlăul a participat cu doi sportivi, iar eu am participat ca antrenor, antrenor de lot național, arbitru și sportiv. Mă bucur de sportivi, mă bucur de medalii. Cei doi sunt vârfurile de performanță ale clubului. La veterani am concurat în patru probe. am obținut locul întâi la Kumite, un loc trei, un loc patru și un loc șase la proba de Kata. Speram ca la Campionatul Mondial din noiembrie de la Stuttgart să avem rezultate chiar mai bune”, a declarat Paul Pintilie, antrenor CS Ceahlăul.

Articolul precedentCondamnat la închisoare după ce a agresat și amenințat pompierii
Articolul următorÎnscrie-ți copilul la Biblioteca de Vacanță!