CSM Ceahlăul Piatra Neamț înfruntă pe CSM Pașcani în etapa 20 a Ligii 3, Seria I. Duelul este programat astăzi de la ora 15:00 și va pune față în față două echipe care în runda precedentă au câștigat. CSM Ceahlăul a trecut de Știința Mirsolava cu 3-1, în timp ce Pașcaniul s-a impus cu 4-1 la Sănătatea Darabani. 

„Meciul de la Pașcani se anunță greu, așa cum sunt toate jocurile. Deocamdată încă mai avem de muncă și trebuie să legăm jocurile bune din ultimele două etape cu încă unul. Suntem într-o perioadă bună începută cu meciul bun de la Galați, cu prestația bună și victoria cu Mirsolava, de acasă. Avem nevoie să nu pierdem, asta e clar. Mergem cu încredere acolo.

Prin rezultatele înregistrate până acum în retur, Pașcaniul se anunță a fi o echipă bună. În această pauză competițională dintre tur și retur au avut loc mutări masive în lotul lor și cred că rezultatele vorbesc de la sine. Au trei victorii în patru meciuri, dar cred că avem toate atuurile să facem un joc bun și să venim acasă cu toate cele trei puncte“, a declarat Cosmin Țapu, atacant CSM Ceahlăul.

 

SURSĂFOTO: CSM Ceahlăul
Articolul precedentLansarea proiectului „Asigurarea unui management integrat, conservativ și durabil al ariilor naturale protejate administrare de Județul Neamț”
Articolul următorNouă elevi din Neamț, la etapa națională a Olimpiadei de Istorie