CSM Ceahlăul Piatra-Neamț va disputa astăzi primul meci oficial al anului în curs. În prima rundă a returului, galben-negrii vor înfrunta pe Metalul Buzău, în fieful acesteia, de la ora 15:00. Obiectivul este recuperarea punctelor pierdute în debutul sezonului competițional 2018-2019, atunci când s-a pierdut cu 0-1 la Piatra-Neamț.

”Ne dorim să facem un joc solid care să ne permită să venim acasă cu cele trei puncte și să recuperăm astfel punctele pierdute cu ei acasă în primul joc din campionat. Știm despre Metalul Buzău că este o echipă cu experiență la acest nivel, dar avantajul lor cel mai mare este terenul. Se joacă pe un teren sintetic de dimensiuni mai reduse și destul de prost calitativ. După mine, cine se adaptează mai bine la condițiile de joc va câștiga. Noi abordăm meciul cu încredere și sper să ne întoarcem cu puncte de la Buzău. Dorim să începem cu bine”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenor CSM Ceahlăul.

Cât privește obiectivul clubului pentru retur, acesta rămâne cel stabilit în toamnă, adică o clasare în primele opt echipe ale seriei. Tehnicianul a precizat că se va continua promovarea de juniori la echipa mare, având în vedere că și ei sunt la un nivel bun, informează oficialii clubului.

 

Articolul precedentCampionatul național de canotaj pe ergometru, la Piatra-Neamț
Articolul următorConcursul ”Romanul, curat şi verde” a ajuns la ediția a X-a