FC Botoșani 2 este adversarul de astăzi al galben-negrilor în campionatul Ligii 3. Partida contra ”satelitului” formației de primă divizie se va juca la Dorohoi de la ora 17:00. De fapt, toate jocurile rundei cu numărul 25 a acestui eșalon au fost programate pentru vineri, având în vedere că duminică, 28 aprilie 2018, va fi Paștele pentru credincioșii ortodocși.

Antrenorii CSM Ceahlăul, Gabriel Rădulescu și Florin Anton, se confruntă cu ceva dificultăți legate de lot înaintea duelului, urmând a lipsi Marius Rusu și Valentin Rotaru din cauza unor probleme medicale. Ceilalți jucători sunt apți și vor fi pe teren sau pe banca de rezerve, după cum vor decide antrenorii.

CSM Ceahlăul Piatra-Neamț abordează jocul de pe locul 8 în clasamentul Ligii 3, Seria 1, având 30 de puncte acumulate până acum. De partea cealaltă, FC Botoșani 2 are 21 de puncte și este pe locul 12.

În tur, la Piatra-Neamț, CSM Ceahlăul a reușit să câștige cu scorul de 2-1, golurile formației noastre fiind marcate de Cristian Copoț-Barb în minutele de prelungire ale partidei.

Articolul precedentDoi frați, înjunghiați de sora lor
Articolul următorBazinul de înot din Roman, închis de Paște