CSM Ceahlăul înfruntă în etapa 8 a Ligii 3, Seria 1, pe CSM Gloria Buzău. Duelul se va disputa astăzi, 13 octombrie, pe Stadionul Municipal Ceahlăul din Piatra Neamț, cu începere de la ora 15:00.

Echipa de la poalele Pietricicăi are un moral bun după a treia victorie consecutivă din stagiune și a patra în total, în urma victoriei cu scorul de 3-1 (0-0) din partida cu CSM Râmnicu Sărat.

Prin prisma oraşelor reprezentate şi a tradiţiei fotbalistice din Piatra-Neamţ şi Buzău se poate spune că jocul dintre CSM Ceahlăul şi SCM Gloria este derby-ul etapei. Ca argument în plus că duelul este un derby, se mai adaugă şi faptul că Gloria Buzău este ocupanta locului 2 în clasament, iar Ceahlăului a locului 8, dar cu un joc atractiv ce a adus şi rezultate pe măsură.

Şi totuşi, ambele formaţii sunt nou-promovate în Liga 3 în vara anului în curs.

Vom întâlni o echipă foarte bună care trage la promovare, cu buget şi cu experienţă, aşa că ne aşteaptă un meci dificil. Ciprian Petre este jucătorul care poate face diferenţa prin experienţă şi calitate tehnică individuală.

Cam tot jocul lor este în jurul acestui jucător. Dar au un joc organizat şi bun din punct de vedere colectiv. Sunt foarte periculoşi şi la loviturile libere şi la jocul poziţional. Au jucători ce pot face diferenţa pe benzile laterale, aşa cum şi atacantul este foarte bun.

Se întâlnesc două formaţii ce reprezintă oraşe cu trecut în Liga 1. Noi nu avem obiective măreţe din primul an ca ei şi încă avem nevoie să acumulăm experienţă în acest an pentru a putea discuta despre altceva pe viitor. Va fi un meci interesant.

Din păcate chiar la meciul de mâine avem doi jucători absenţi. Este vorba despre Cristian Copoţ-Barb şi Robert Vasile, care sunt accidentaţi.“ – a declarat antrenorul Gabriel Rădulescu

Articolul precedentPolițiștii nemțeni, pe străzi de Sfânta Parascheva
Articolul următorÎnjunghiat mortal în centrul Romanului