CSM Ceahlăul va juca miercuri,08 mai, în etapa 27 a Ligii 3 la fotbal în fieful unui adversar care nu a pierdut niciun meci în 2019. CSM Focșani a înregistrat în acest retur 8 victorii și două remize și va aborda meciul cu CSM Ceahlăul Piatra Neamț de pe locul 4, în vreme ce galben negrii sunt pe 8.Cealaltă echipă neînvinsă anul acesta este liderul Gloria Buzău, de fapt echipă promovată matematic în Liga 2.

Meciul de mâine va avea loc pe Stadionul Milcovul din Focșani, de la ora 16:00. Celelalte meciuri ale zilei vor debuta la ora 18:00, meciul din Vrancea urmând a se juca în devans din cauza unor probleme de organizare care țin de Jandarmerie.

CSM Ceahlăul va avea trei absenți pentru jocul de la Focșani. Abia a revenit la pregătire Marius Rusu, absent din cauza unor probleme medicale dinaintea meciului de la Dorohoi) și nu va face deplasarea cu echipa, Cristian Copoț-Barb este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, iar Răzvan Sârbie a acuzat dureri la spate.

Brigada de arbitri este condusă de Mihai Haivas (Botoșani), ajutat la cele două linii de Andrei Pișta și Alexandru Blănariu, ambii din Fălticeni. Observatorii partidei vor fi Liviu Ciubotariu (Galați) și Ștefan Donciu (Sfântu Gheorghe).

Articolul precedentBătrână găsită decedată în apartament (FOTO)
Articolul următorGeto-Dacii din Moldova revin în weekend la Roman