CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ joacă vineri, 30 noiembrie 2018, ultima partidă oficială a anului 2018. Sorţii au decis ca adversarul să fie KSE Târgu Secuiesc, urmând ca disputa să aibă loc în fieful covăsnenilor cu începere de la ora 14:00.

Conducerea tehnică anunţă noutăţi în lot, având în vedere că juniorii au terminat programul de jocuri oficiale pe anul în curs de săptămâna trecută şi unii dintre ei pot fi soluţii pentru partida de la Târgu Secuiesc.

„KSE Târgu Secuiesc este o echipă alcătuită din jucători tineri, este o echipă de posesie, cu un joc organizat şi care evoluează bine acasă. Noi mergem să jucăm cu încredere şi sper să câștigăm. Sunt noutăți în lotul nostru, pentru că vom putea miza şi pe câțiva juniori. Îmi doresc că jucătorii să intre concentrați și să fie foarte motivați. Nu m-am decis asupra «primului 11», dar ne vom decide şi în funecţie de condiţiile în care vom juca pentru că nu știm cum va fi starea vremii și a terenului, iar astfel de detalii contează. La fel și faptul că vom avea o deplasare de aproape patru ore”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenor principal CSM Ceahlăul.

Articolul precedentIncendiu la o locuință din Tașca, stins de pompieri (FOTO)
Articolul următorPe 1 Decembrie vor fi arborate noile steaguri ale municipiului Roman