CSM Ceahlăul Piatra Neamț a reușit o nouă victorie în deplasare, de această dată la Șomuz Fălticeni. Scorul final 1-2, după ce la pauză era 1-1.

Primul care a marcat în partida din etapa 11 a Ligii 3, Seria 1, a fost Cristian Copoț-Barb (28, pen.), Vasile Padovei (37) a egalat, iar după pauză Răzvan Pîntea a decis soarta jocului în minutul 70.

Partida a fost una destul de echilibrată în prima parte, cu un plus de vigoare pentru gazde în special când plecau pe contraatac și cu plusuri la capitolele construcție și fotbal ofensiv pentru nemțeni, informează oficialii CSM Ceahlăul Piatra-Neamț.

Cristian Copoț-Barb și Răzvan Pîntea , câte cinci goluri marcate în campionat

Cristian Copoț-Barb (28) a deschis scorul pentru oaspeți, transformând un penalty obținut de Răzvan Pîntea și a ajuns la cinci goluri marcate în actualul sezon. În minutul 37 , gazdele au egalat prin  Vasile Padovei în urma unui șut deviat.

După pauză, jocul a fost controlat de oaspeți, astfel încât sucevenii au mai creat pericol în careul lui Barna arareori și doar pe contraatac, dar Și jucătorii pietreni au avut multe momente bune și foarte bune.

Toma putea marca (62), însă trasorul său din marginea suprafeței de pedeapsă a Fălticeniului a nimerit doar bara. Dacă nu a înscris Toma a făcut-o Pîntea. Decarul Ceahlăului a preluat pe la 17 metri în zonă centrală, a driblat scurt înspre stânga și cu piciorul stâng a trimis mingea în vinclu, fără speranță pentru Pascal. Și astfel Pîntea a ajuns și el la cinci goluri marcate în acest campionat.

 

Articolul precedentZilele clasei de actorie, o nouă ediție
Articolul următorIncendiu provocat de o lumânare (FOTO-VIDEO)