Deși are abia doi ani de existență, CSM Ceahlăul Piatra-Neamț se poate lăuda cu o performanță unică în Moldova. Clubul pietrean este singurul club din Moldova care are echipe în Liga Elitelor U 19 și Liga Elitelor U 17.

Pregătite acum de Valentin Avădanei, dar până în această vară de Gabriel Rădulescu, echipele de Juniori A și Juniori B au câștigat grupele preliminare din care au făcut parte, alături de LPS Suceava, LPS Roman, FC Botoșani, LPS Piatra-Neamț și Juniorul Suceava.

”Aceste rezultate sunt ale clubului. Au muncit pentru ele toți, de la președinte la oamenii de pe lângă echipe. Eu antrenez acum echipele, dar înainte s-a ocupat de ele Gabi Rădulescu, așa că CSM Ceahlăul are două echipe în Liga Elitelor în acest an datorită nouă, tuturor. A fost dificil în faza preliminară pentru că nu numai noi ne-am dorit să ne calificăm și chiar dacă unele rezultate au fost mari ca scor. Le-am spus și jucătorilor însă că a fost abia încălzirea pentru Liga Elitelor. Acolo se vor califica doar cei mai buni din țară.

Vom avea un campionat normal cu 18 etape și vom vedea exact nivelul la care ne aflăm. Unii dintre jucători au fost și în sezonul precedent în Liga Elitelor U 17. Acum ei sunt împărțiți în cele două formații calificate. Sper să se ridice la nivelul celorlalți. Sunt copii cu bune calități, dar trebuie să completăm cu și mai multă muncă, disciplină, ambiție. Sper că vom avea rezultate pozitive și la Juniori A și la Juniori B”, a declarat Valentin Avădanei, antrenorul echipelor de Juniori A şi B.

Articolul precedentA plecat de la locul accidentului după ce a intrat cu mașina într-o casă
Articolul următorLaurențiu Leoreanu (PNL): ”Îi propun (Vioricăi Dăncilă) cinci miniştri care trebuie să plece urgent”