Vineri, 15 februarie, la sediul Federației Române de Fotbal, a avut loc tragerea la sorți pentru sferturile de finală ale Cupei României la fotbal U17.

Juniorii U17 ai Ceahlăului vor înfrunta pe propriul teren pe Viitorul Constanța, liderul clasamentului Ligii Elitelor U17, Seria A, cu 24 de puncte din 27 posibile, miercuri, 13 martie 2019.

CSM Ceahlăul și Viitorul s-au duelat în campionat, în ultima rundă a turului, dobrogenii câștigând la Piatra Neamț cu 3-0.

”Nu ne puteam aștepta la un adversar ușor în această fază a competiției, pentru că s-au calificat în sferturi de finală numai echipe bune și foarte bune ce reprezintă cluburi cu tradiție în fotbalul juvenil sau cluburi care investesc serios în acest compartiment. Viitorul Constanța este un adversar pe care îl știm, cunoaște ce potențial are, numai că noi vom avea ambiția de a ne califica în semifinale. Va fi un alt fel de joc față de cel de campionat și sunt convins că tinerii noștri vor fi determinați și ambițioși”, a declarat Valentin Avădanei, antrenor juniori.

Conform regulamentului competiției, se va juca o singură manșă, la Piatra-Neamț. Va fi un meci de 90 de minute, iar dacă se va consemna egalitatea la finalul timpului regulamentar de joc se va trece direct la lovituri de departajare.

Cupa României U17, Sferturi de finală, Program:
FC Voluntari – CFR Cluj Napoca
FC Ardealul Cluj Napoca – FCSB
CSM Ceahlăul Piatra Neamț – Viitorul Constanța
LPS Banatul Timișoara – CS U Craiova.

 

SURSĂFOTO: CSM Ceahlăul
Articolul precedentAgenții economici caută ingineri, lăcătuși mecanici și sudori. Vezi lista completă a locurilor de muncă vacante NOI
Articolul următorCrima din Farcașa. Bărbatul care și-a împușcat mortal soția a fost prins (FOTO)