Dans sportiv la Piatra-Neamț – Ziua III (VIDEO)

Duminică, 14 aprilie, la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț a avut loc cea de-a doua zi a Campionatului Național de 10 Dansuri și Sub 21 de ani pe Secțiuni, Standard / Latino și ediția a II-a a “Ray’S Dance CUP”.

Deschiderea oficială a evenimentul a început la ora 18:00, cu parada sportivilor, prezentarea arbitrilor, a oficialităților precum și partenerii și sponsorii care au contribuit la organizarea la cele mai înalte standarde a regalului de dans.

Printre oficialități amintim prezența lui Nicolae al României, susținător a sportului și mai ales a artei desăvârșite prin sport.

Spectatorii s-au bucurat și duminică de muzica live a celebrei formații de muzică de dans sportiv din Belarus: Boris Myagkov Band, formație care cântă pentru prima dată în România.

Campionatele Nationale de Dans Sportiv au cuprins o gamă variata de competiții, sportivii având posibilitatea de a se înscrie la cele 7 categorii de vârstă (6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani,16-18 ani, 19-35 ani și peste 35 ani), aceștia dansând cumulat cele două secțiuni de dans: latino americane (samba, cha-cha, rumba, paso doble și jive) și dansurile standard (vals lent, tango, vals vienez, slow fox și quick step).

Pentru sportivii cu vârsta sub 21 de ani s-au organizat, separat, campionatele pe cele două secțiuni: standard și latino.

Toti finaliștii au fost premiați cu diplome, cupe, medalii și cadouri.

Evenimentul a fost organizat de Cluburile RAY’S DANCE, Piatra-Neamț și DANCE ENERGY Iasi, sub egida Federației Române de Dans Sportiv, în parteneriat cu Consiliul Local și Primăria Municipiului Piatra-Neamț, susținut de HI GIFT & MORE, LORANI FLOWERS și CENTRAL PLAZA.

Prin intermediul acestui eveniment, Piatra-Neamț a reunit sub cupola Sălii Polivalente peste 1500 de sportivi din peste 150 de cluburi membre a FRDS, sportivi din orașe precum: București, Brașov, Timișoara, Galați, Bacău, Suceava, Iași, Ploiești, Pitești, Constanța, Satu Mare, Baia Mare, Chișinău  e.t.c..

Competiția a fost jurizată de cei mai valoroși arbitri români, cu o vastă experiență pe plan internațional.


 

Articolul precedentDepistați conducând sub influența alcoolului
Articolul următorIeșean la spital după un accident pe DN 2