Poliţiştii continuă cercetările faţă de doi bărbaţi, sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, ambii erau sub influența alcoolului.

La data de 13 aprilie., poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au depistat un bărbat, de 35 de ani, din Războieni, care conducea un moped neîmatriculat pe o stradă din localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot ssâmbătă, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au depistat pe DJ 157 H, în localitatea Girov, un autoturism condus de un bărbat, de 49 de ani, din Piatra Neamţ.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, informează IPJ Neamț.

Articolul precedentAtenție, luni 15 aprilie ApaServ va sista furnizarea apei potabile în mai multe localități și în municipiul Piatra-Neamț
Articolul următorDans sportiv la Piatra-Neamț – Ziua III (VIDEO)