??????????????????????????????????????????????????????????

Astăzi, 18 noiembrie, de ziua aniversară, un tânăr de 16 ani, din Piatra Neamţ, a patrulat împreună cu poliţiştii rutieri.  

Părintele unui adolescent din Piatra-Neamţ a trimis un mesaj Ministerului Afacerilor Interne în care şi-a exprimat dorința ca pe 18 noiembrie, când fiul său va împlini 16 ani, poliţiştii să-i ofere posibilitatea de a participa la o activitate împreună cu aceştia, întrucât este un admirator al maşinilor de poliţie.

“Bună ziua, pe data de 18 noiembrie fiul meu va împlini 16 ani şi dacă se poate să primească o zi cu un echipaj de poliţie rutieră ar fi foarte frumos pentru el. Vă mulțumesc anticipat!” a fost mesajul trimis celor de la MAI.

Misiunea a fost îndeplinită de polițiștii de la rutieră care astăzi au petrecut alături de tânărul aniversat. Băiatul și polițiștii au patrulat pe principalele artere rutiere din Municipiul Piatra-Neamţ, fiindu-i totodată prezentată autospeciala de poliţie şi aparatul radar.

Poliţiştii i-au oferit în dar tânărului un tort şi revista Poliţia Română în care sunt desluşite câteva din tainele muncii de poliţist. În timpul activității, adolescentul a precizat că  şi-ar dori să îmbrace haina militară şi că se va pregăti intens în acest sens.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ îi urează succes la învăţătură şi îi transmite un călduros ,,La mulţi ani” ! – a declarat Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

Articolul precedentCod galben de ninsori în județul Neamț
Articolul următorHoț de buzunare reținut de polițiști