Deputatul USR de Neamț, Iulian Bulai va solicita audierea membrilor CNA în fața Comisiei de Cultură, Arte și Mass Media din cadrul Camerei Deputaților. Inițiativa vine în urma deciziei CNA de a sancționa postul Realitatea.tv cu suspendarea transmisiei pentru 10 minute.

”Spunem nu intervenției politice în mass media din România! Libertatea de expresie este sfântă.

Trăim în țara unde Televiziunea Publică întrerupe transmisia la moțiunea de cenzură, iar CNA suspendă emisia unei televiziune private doar pentru că nu face parte din clubul de casă a PSD-ALDE. Niciodată în ultimii ani nu a mai dat CNA o sancțiune de acest fel.

În calitate de deputat USR, membru în Comisia de Cultură, în prima zi de activitate a sesiunii parlamentare de primăvara voi solicita audierea membrilor CNA în fața Comisiei de Cultură, Arte și Mass Media din cadrul Camerei Deputaților.

Comisia de Cultură exercită control parlamentar față de CNA.

Sper ca reprezentanții Realitatea.NET și domnul Rares Bogdan să poată participa de asemenea la această ședință de audiere a celor 6 membri CNA care au votat pentru îngenuncherea presei libere”, este mesajul deputatului USR, Iulian Bulai pe o rețea de socializare.

Articolul precedentBătrână de 102 ani, căzută în locuință, salvată de pompieri
Articolul următorTânăr de 26 de ani, găsit carbonizat (FOTO)