Sâmbătă, 15 septembrie, CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ a pierdut,  scor 0-1, partida din deplasare cu Ştiinţa Miroslava, meci din cadrul etapei a patra a Ligii 3. Scorul a fost deschis de gazde în minutul 3. La o lovitură liberă din marginea careului mare, lateral dreapta în direcția gazdelor de atac, fundașul Sebastian Bucur a deschis scorul după o lovitură de cap.

”În sport mai ales, când știi că ai pierdut o întrecere, dar în inima ta simți că nu meritai mai mult, parcă nu doare foarte tare. Când știi însă că ai fost mai bun, că adversarul a tras de timp și a apelat la ”copilării” pentru a-și păstra avantajul, când tu ai irosit șansă după șansă, atunci pleci acasă privind pământul cu ciudă. Au fost în total 3 șuturi pe poartă pentru gazde și 6 pentru oaspeți. Iar în afara acestor momente, gazdele au mai avut o singură altă fază periculoasă, în timp ce nemțenii au trecut de pe lângă gol de alte patru ori”, au postat pe pagina clubului, oficialii acestuia.

După acestă etapă , CSM Ceahlăul se află pe locul 13 în clasament cu 3 puncte. Sâmbătă, 22 septembrie, în etapa a cincea, CSM Ceahlăul va juca acasă cu CSM Paşcani.

Articolul precedentTurist rătăcit noaptea trecută în Masivul Ceahlău
Articolul următorVideoconferință la Prefectura Neamț pentru lansarea portalului ro-alert.ro