La data de 23 ianuarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Roman, Compartimentul Supravegheri Judiciare și Urmăriri au efectuat o acțiune pe linia identificării persoanelor condamnate.

Astfel, în jurul orelor 16.00, au depistat pe strada Ștefan cel Mare, un bărbat de 50 de ani, din Roman, persoană condamnată de Judecătoria Roman la executarea unei pedepse privative de libertate de un an, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

În fapt, la data de 26.04.2018, acesta a sustras din interiorul unui magazin din Roman, mai multe produse în valoare de peste 300 de lei. Totodată, la data de 20.05.2018, acesta a sustras din interiorul unui restaurant mai multe sticle cu băuturi alcoolice, în valoare de peste 100 de lei.

În cadrul aceleiași acțiuni, în jurul orelor 17.00, polițiștii au identificat un alt bărbat, față de care Judecătoria Iași a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta, în vârstă de 34 de ani, din Roman, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, în noaptea de 15/16.2016, acesta a pătruns în locuința unei persoane din Iași, a agresat-o fizic pe aceasta cât și pe concubina sa, apoi a sustras din interiorul imobilului bunuri, informează IPJ Neamț.

Cei doi bărbaţi au fost escortaţi şi încarceraţi de poliţişti în Penitenciarul Bacău.

SURSĂFoto cu caracter ilustrativ
Articolul precedentSute de kilograme de organe de animale, transportate ilegal de un nemțean
Articolul următorDirecția Silvică Neamț, reacție la comunicatul Consiliului Concurenței