Doi jandarmi, aflați în timpul liber, au ajuns la spital după ce au fost implicați într-o altercație ce a avut loc în municipiul Piatra-Neamț, miercuri, 2 ianuarie. Cei doi jandarmi au depus plângeri penale iar anchetatorii vor trebui să identifice agresorii și să cerceteze cauzele conflictului.

Conform IPJ Neamț, la data de 2 ianuarie, în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați (de către unul dintre jandarmi) despre faptul că doi bărbați de 34, respectiv 40 de ani, din Piatra-Neamț, ar fi fost loviți de persoane necunoscute.

În urma altercației, cei doi au suferit leziuni și au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț.

S-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe – ne-a declarat Georgiana Moșu (IPJ Neamț)

Conform purtătorului de cuvânt al IJJ Neamț, se confirmă că doi subofițeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț au fost implicați într-un incident, fiind loviți în conjunctură și din motive necunoscute.

Unul dintre jandarmi s-a prezentat, a doua zi, la serviciu, iar cel de-al doilea se află la o clinică pentru îngrijiri medicale.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentDouă accidente, patru victime
Articolul următorJaf ratat. Hoții au plecat din bancă fără niciun ban