Două accidente rutiere cu 4 victime au avut loc miercuri, 2 ianuarie, în județul Neamț. În urma celor două evenimente rutiere, patru persoane au fost transportate la spital.

Primul, în jurul orei 12:00, pe DN 15 B, în localitatea Pipirig. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat faptul că un tânăr de 20 de ani, din Pipirig, care a condus un autoturism pe DN 15 B, în localitatea Leghin (comuna Pipirig), nu ar fi păstrat distanța fața de un alt autoturism, condus în aceeași direcție de deplasare de către un tânăr de 22 de ani, tot din Pipirig, cu care a intrat în coliziune.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a două tinere de 18 și 19 ani, ambele din Pipirig, pasagere în autoturismul condus de tânărul de 20 de ani. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cel de-al doilea accident a avut loc în jurul orei 14:30, în municipiul Roman. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat faptul că un tânăr de de 23 de ani, din Doljești, a condus un autoturism pe strada Soldat Porojan, iar la intersecția cu strada Bogdan Dragoș nu ar fi respectat indicatorul OPRIRE, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 35 de ani, din Roman.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 35 de ani, cât și a unei tinere de 19 ani, din Doljești (pasageră în autoturismul condus de tânărul de 23 de ani). Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentS-au găsit părțile lipsă din cadavrul descoperit în fântâna din Dragomirești
Articolul următorDoi jandarmi, aflați în timpul liber, au ajuns la spital după o altercație