Doi târgnemțeni sunt noii adjuncți ai șefului Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, Paul Tablan, comisarul șef Victor Vlad, și comisarul șef Costică Scutaru.

Conform CV-ului publicat pe site, comisarul șef Victor Vlad a fost șeful poliției oraș Târgu Neamț din decembrie 2011 până în decembrie 2018, iar din mai 2005 până în decembrie 2011, Șef birou permise conducere și examinări auto, Serviciul public comunitar de evidență permise de conducere și înmatriculări auto Neamț.

Acesta a absolvit Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza”, Iaşi  și are un master  în ”Managementul instituțiilor publice”. Este căsătorit și are trei copii.

Comisarul șef Costică Scutaru  a absolvit Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir” Tg. Mureş , Facultatea de Drept și a susținut examenul de licență la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, dar și Facultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune,  ASE București.  Are  master în Ştiinţe Penale şi Criminalistice.

În perioada septembrie 2016 – august 2017, a fost  împuternicit şef Birou Investigaţii Complexe din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, iar înainte  ofiţer specialist la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Neamţ. Este căsătorit și are doi copii.

 

 

 

Articolul precedentMister Rareș și Mister Hogaș, pe podiumul europenelor din Slovenia
Articolul următorPericol de avalanșă pe Ceahlău