Polițiștii nemțeni au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul băiețelului de 2 ani și 6 luni, din localitatea Stejaru (comuna Farcașa), decedat după ce s-a opărit.

Incidentul a avut loc miercuri, 5 decembrie. În jurul orei 16:45, a fost solicitat un echipaj în localitatea Stejaru, pentru un băiețel de 3 ani care a suferit arsuri, de gradul II-III pe aproximativ 20-30 % din suprafaţa corporală, cu lichid fierbinte.

Conform unor surse, băiețelul stătea pe un scaun în timp ce tatăl lui pregătea mâncarea pentru animale. Într-un moment de neatenție, în timp ce tatăl lui s-a aplecat să pună lemne pe foc, copilul a alunecat de pe scaun și a căzut în cazanul cu mâncare.

La fața locului s-a deplasat un echipaj cu asistent medical care a preluat și predat pacientul la la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Orăşenesc Bicaz. De la Bicaz, copilul a fost transportat la Spitalul Județean.

Medicii de la Spitalul Județean din Piatra-Neamț au hotărât efectuarea transferului interclinic la Bucureşti. Pe timpul transportului, în județul Buzău, copilul a intrat în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare şi pacientul a fost predat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, unde, din nefericire, a decedat.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentBătrân de 83 de ani, şase ani şi opt luni de închisoare pentru că şi-a omorât soţia
Articolul următorTransportatorii din Neamț, controlați și amendați de inspectorii ITM