Cum mesele de sărbători sunt adesea însoțite de consumul de alcool, polițiștii nemțeni au descoperit în trafic câțiva  șoferi teribiliști care se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, conform IPJ Neamț, la data de 23 decembrie , poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Neamţ au depistat pe strada Conţeşti din Girov un autoturism condus de un bărbat, de 49 de ani, din Girov. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 24 decembrie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Sagna au depistat pe DJ 207 A, în localitatea Bîra un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Doljeşti. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 26 decembrie, în jurul orelor 08.50, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Roman au depistat un romaşcan, de 46 de ani, care conducea un autoturism pe strada Griviţei din Roman. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți șoferii au fost conduși  la spital, unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Tot în aceste zile, polițiștii nemțeni au depistat în trafic două persoane care conduceau autoturisme, fără a avea acest drept.

Astfel, conform IPJ Neamț, la data de 23 decembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tîrgu Neamţ au depistat un bărbat, de 42 de ani, din Pângăraţi, care conducea un autoturism pe strada Mărăşeşti din Tîrgu-Neamţ. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

La data de 25 decembrie, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Roman au depistat pe DC 92,  în localitatea Trifeşti, un autoturism condus de un tânăr, de 29 de ani, din Secuieni. Poliţiştii au efectuat verificări în bazele de date şi au stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere.

Față de cei doi, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

 

 

Articolul precedentÎn 2018, 80.000 mp de străzi din Piatra-Neamț au beneficiat de reparații
Articolul următorUn tânăr din Roznov a intrat cu mașina într-un panou rutier și o țeavă de gaz (FOTO)