În ultimele 24 de ore, pompierii nemțeni au participat la două misiuni de stingere a incendiilor izbucnite la autoturisme. La unul dintre ele, după stingerea incendiului s-a stabilit faptul că a fost vorba de ,,acțiune intenționată”.

 astfel, luni, 05.08.2019, în jurul orei 13:16, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un autoturism, pe DJ 156A, pe strada Ștefan cel Mare, în orașul Târgu Neamț. La locul indicat s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de intervenție cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț.

Incendiul a fost stins cu stingătoarele din dotarea autospecialei. Urmare a producerii incendiului, au au ars cabluri electrice și filtrul de aer din compartimentul motor.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,scurtcircuit produs la un cablu electric defect”.

Marți, 06.08.2019, în jurul orei 02:39, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un autoturism, pe DJ 157, în comuna Mărgineni, în afara părții carosabile. La locul indicat s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de intervenție cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. La sosirea echipajelor de intervenție, autoturismul era cuprins în totalitate de flăcări. După stingerea incendiului s-a stabilit faptul că a fost vorba de ,,acțiune intenționată”, informează ISU Neamț.

 

SURSĂFoto cu caracter ilustrativ
Articolul precedentUn bătrân din Văleni și-a găsit sfârșitul într-o fântână
Articolul următorFemeie din Sagna, dată dispărută (FOTO)