Echipa de fotbal feminin „Vulpițele Galbene” a întâlnit sâmbătă, 20 aprilie, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 11, echipa Onix Râmnicu Sărat. În prezența publicului fidel fetelor , vulpitele au reușit să obțină cele trei puncte puse în joc printr-o victorie la limita cu scorul de 1-0.

Prin această victorie echipa romașcană și-a rezolvat matematic obiectivul propus pentru ediție de campionat și anume menținerea pe scenă secundă a Campionatului Național de Fotbal Feminin.

„ Ne-am dorit foarte mult să obținem cele trei puncte deoarece erau foarte importante în economia clasamentului.Așadar, din punct de vedere matematic, putem spune încă de pe acum că ne-am asigurat prezența în Liga2 și pentru sezonul următor. Mai avem trei etape în care vom încerca să obținem cât mai multe puncte pentru a ne clasa, la finalul campionatului, pe un loc cât mai  onorabil.

Dacă în acest sezon nu am putut să ne impunem obiective mărețe, pe deoparte datorită lipsei de experiență în Liga 2, iar pe de altă parte datorită bugetului limitat pe care l-am avut, îndrăznim să sperăm că vom avea susținerea Consiliului Local Roman și al Consiliului Județean Neamț astfel încât să putem creiona un buget realist pentru o echipă de Liga 2 și să putem privi spre obiective mai mari” , a declarat prof. Adelin Tălmăcel, antrenorul principal al ACS Vulpițele Galbene.

Staff-ul echipei a aliniat la startul acestui meci următoarea formulă de joc: Diana Nacuta- Oana Poiana, Ionela Streche,Corina Neagu, Maria Caia- Andrada Blanaru, Marina Diac-Maria Ciausu, Paula Agu, Elena Jaleru-Ștefana Mocanu. Pe parcursul partidei au mai jucat: Mădălina Apoputoaiei și Mădălina Nedelcu.

Articolul precedent500.000 de lei pentru Spitalul Orășenesc „Sf. Ierarh Nicolae” Bicaz
Articolul următorSe extinde rețeaua de gaze naturale în Roman. Vezi care sunt străzile