După finalizarea inventarierii străzilor din municipiul Roman care nu sunt conectate la rețeaua de gaze naturale, municipalitatea anunță că se află în faza de licitație a lucrării.

”Suntem în faza de licitație a lucrării de extindere a rețelei de gaz pe străzile din oraș care nu au acces la această utilitate publică. Conform inventarului realizat de specialiștii din Primărie, a solicitărilor primite de la cetățeni, precum și avizului Delgaz Grid, am stabilit care sunt străzile pe care se va extinde rețeaua de gaz metan: Dr. Ghelerter, Bucovinei, Nicolae Bălcescu, Fd. Nicolae Bălcescu, Ciocârliei, Tinosului, Zimbrului, Islazului, Păcii, Cocorului, Toma Stelian, Primăverii, Tudor Vladimirescu, Salciei, Sărata, Zebrei, Eremia Grigorescu, Prundului, Zambilelor, Cornului, Perișorului, Nouă, Fd. Ocniței-Lupeni, Cărămidăriei, Fd. Cânepei și Alba Iulia. 

În ultimii doi ani, ne preocupăm să extindem în toate zonele rețelele de utilități, fie că vorbim de canalizare menajeră, canalizare pluvială sau iluminat, pentru ca cetățenii să aibă condiții cât mai bune de trai”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Articolul precedentDupă victoria de sâmbătă, ”Vulpițele Galbene” și-au rezolvat, matematic, prezența în liga secundă
Articolul următorS-a deschis oficial sezonul estival în Parcul municipal Roman