Olimpiada de chimie- etapa județeană s-a desfăşurat la Colegiul Național „Calistrat Hogas” Piatra Neamț, în data de 22 februarie 2020. 

La etapa județeană au fost înscrişi 51 elevi din clasele a VIII-a, a IX-a, a X-a, a XI-a şi a XII-a, și au fost prezenți 47 elevi.

În urma desfăşurării şi evaluării lucrărilor scrise, s-au calificat la etapa Națională, pe locurile din oficiu, următorii elevi:

  • la clasa a VIII-a elevul Lupașcu G. Simon- Dimitrie- Colegiul Național „Petru Rareș” Piatra Neamț, coordonator prof. Vişan Carmen -Mihaela,
  • la clasa a IX-a eleva Năsoi L. Ioana- Colegiul Național ”Petru Rareș” Piatra Neamț, coordonator prof. Ionică Florica,
  • la clasa a X-a eleva Chelaru I. Larisa-Georgiana – Colegiul Național ” Calistrat Hogaş” Piatra Neamț, coordonator prof. Smaranda Camelia,
  • la clasa a XI-a eleva Filip- Muraru C.C. Elena- Colegiul Național ”Petru Rareș” Piatra Neamț, coordonator prof. Ionică Florica, 
  • la clasa a XII-a elevul Căderea Ioan de la Colegiul Național „Calistrat Hogaş” Piatra Neamț, coordonator prof. Andrei Brîndușa. 

După alocarea locurilor suplimentare de către MEC, în funcție de punctajele obținute de elevi, se va definitiva lotul judeţului pentru etapa națională. 

Articolul precedentAnsamblul coral „Laudamus” din Roman va participa la etapa zonală a Olimpiadei Corale
Articolul următorLemn în valoare de aproximativ 500 000 de lei, confiscat de polițiști