Sâmbătă, 30 martie 2019, la Liceul Tehnologic Economic-Administrativ Piatra-Neamț s-a desfășurat etapa județeană a Concursului „Alege! Este dreptul tău!”, pe teme de protecția consumatorului. Tema acestui an a fost : Informarea completă, corectă și precisă a consumatorilor.

Concursul Național pe Teme de Protecția Consumatorilor – „Alege! Este Dreptul Tău” ediția 2019 este organizat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale

La etapa județeană s-au calificat 13 elevi de la Colegiul Tehnic ”Petru Poni”, Roman, Colegiul Tehnic ”Ion Creangă”, Tg. Neamț, Liceul Tehnologic Economic-Administrativ, Piatra-Neamț, Colegiul Național ”Roman Vodă”, Roman, Colegiul Tehnic ”Danubiana”, Roman, Liceul Tehnologic ”Gh. Ruset Roznovanu”, Roznov, și Liceul ”Carol I”, Bicaz.

În conformitate cu Regulamentul concursului ”Alge! Este dreptul tău”, elevii care au obținut cele mai mari punctaje, prin însumarea notelor de la testul grilă și de la eseu, vor participa, în luna iunie 2019, la etapa națională, care se va desfășura în județul Constanța.

Elevii Radu-Florin Alui-Ioan , de la Liceul ”Carol I”, Bicaz, și Diana-Maria Hușanu , de la Colegiul Național ”Roman Vodă”, Roman, vor participa la etapa națională a acestui concurs școlar.

Au fost oferite premii și diplome din partea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Neamț și Asociației de Consumatori „Protect and Justice” Piatra-Neamț.

 

Articolul precedentRomânia – Zimbabwe, în Cupa Davis. Programul meciurilor
Articolul următorMihai Mihuț vrea să își apere titlul european cucerit în 2018