Evenimentul ”Fotbal cu…jucării pentru copii”, un succes (FOTO/VIDEO)

Evenimentul caritabil organizat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Neamţ, cluburile CSM Ceahlăul  și Futsal Ceahlăul Piatra-Neamț, ”Fotbal cu…jucării pentru copii” a fost un succes.

Protagoniștii evenimentului și nu au fost puțini, dar și spectatorii au plătit ”biletul” pentru a participa la gala din Sala Ceahlăul. Biletul plătit a fost unul inedit, menit să aducă bucurie în prag de Crăciun, jucării pentru copiii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Alexandru Roșca“ din Piatra-Neamț.

Primul meci, cel dintre echipa presei și Old Boys Ceahlăul a fost unul special și asta atât datorită schemei de joc abordate cât și regulamentului. Dacă în echipa consacrată a Ceahlăului au jucat  Florin Anton, Remus Munteanu, Valentin Avădanei, Codruț Domșa, Lidi Chertic, Angelo Alistar, Mihai Nemțeanu, Tiberiu Șerban, Lucian Amarghioalei, Cătălin Ștefănescu, în echipa presei s-au operat și câteva transferuri : Marcel Mihalcea, consilier sport DJST, Daniel Mahu, antrenor și Cosmin Apetrei, arbitru. Old Boys Ceahlăul au jucat clasic, 5+1, echipa presei a abordat o schemă nouă de joc împrumutată din canotaj, 8+1 cu pase dese la arbitrul FIFA, Vladimir Urzică. Și golurile au fost punctate diferit.

”Au fost marcate și goluri de trei puncte și goluri de un punct, dar a fost un meci foarte reușit. Mulțumim atât presei cât și băieților de la Old Boys Ceahlăul, dar la cum joacă ar putea fi chiar New Boys Ceahlăul”, a declarat  Cristi Vornicu, președintele Clubului Futsal Ceahlăul.

În meciul  al doilea, cel dintre CSM Ceahlăul și Futsal Ceahlăul a avut loc momentul culminant al evenimentului. Primul gol înscris a reprezentat și bucuria copiilor. Atunci zeci de jucării au fost aruncate pe suprafața de joc.

”Așa cum am mai spus, dacă societatea susține sportul e rândul sportului să susțină societatea. Și putem întoarce ajutorul prin astfel de acțiuni inedite. Mă bucur că a avut succes și ne dorim să o transformăm în tradiție”, a mai adăugat Cristi Vornicu, președintele Clubului Futsal Ceahlăul.

În pauza dintre meciuri, publicul a fost încântat de  copii minunați care au făcut demonstrații de gimnastică și majorete, iar cupluri de dansatori au transformat sala într-un ring de dans.

Pe lângă  jucăriile și dulciurile strânse, copiii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Alexandru Roșca“ din Piatra-Neamț au mai avut parte de o surpriză: 200 de bilete la spectacolele Teatrului Tineretului oferite de  Asociația Culturală „Viva Allegria” .

Articolul precedentReținut după ce și-a înjunghiat soția
Articolul următorMoș Crăciun ajunge la Piatra-Neamț, duminică, 23 decembrie