Un bărbat de 70 de ani a fost reținut de polițiști după ce și-a înjunghiat soția în zona gâtului. Incidentul a avut loc joi, 20 decembrie, în localitatea Chilii, comuna Valea Ursului.

Din primele cercetări, se pare că un bărbat de 70 de ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu soția lui (în vârstă de 69 de ani), ar fi lovit-o pe aceasta cu un cuțit în zona gâtului.

Inițial s-a înregistrat un dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie, însă, ca urmare a rezultatului expertizei medico-legale asupra victime, încadrarea juridică a fost schimbată în tentativă la omor, dosarul fiind preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă  a I.P.J. Neamţ, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan.

Conform unei informări a Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, femeia a fost transportată de un echipaj cu asistent medical la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Roman, cu diagnosticul: plagă înjunghiată supraclaviculară prin agresiune, etilism acut.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentProgramul zilei de vineri, 21 decembrie, la Târgul de Crăciun la Neamț
Articolul următorEvenimentul ”Fotbal cu…jucării pentru copii”, un succes (FOTO/VIDEO)