O explozie urmată de un incendiu s-a produs, joi, într-o gospodărie din localitatea Săbăoani. Flăcările au cuprins bunurile din trei camere şi acoperişul, iar proprietara imobilului a suferit un atac de panică.

La locul evenimentului s-au deplasat 3 echipaje de pompieri, cu 2 autospeciale de stingere cu apa si spuma si o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. A fost solicitat în sprijin și SVSU Sabaoani cu autospeciala din dotare.

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sabaoani a reușit să localizeze incendiul care se manifesta generalizat în trei camere ale locuinței.

Proprietara a suferit un atac de panica, fiind asistată medical de echipajul de paramedici SMURD. Aceasta a refuzat transportul la spital.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars: bunurile din trei camere, elemente de tâmplărie și aproximativ 35 metri pătrați din acoperiș.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,explozie urmată de incendiu de la acumulări de gaze de la o butelie de aragaz” .

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentReținuți după ce au furat o armă de vânătoare
Articolul următorDragoș Chitic: ”La această ediție a Târgului de Turism promovăm și turismul activ”