Municipiul Piatra-Neamț participă la cea de-a 41-a ediție a Târgului de Turism al României, cel mai mare eveniment din industria turismului, care se desfășoară în perioada 20-24 februarie, la Romexpo în București.

„Prin participările constante la evenimentele dedicate turismului ne dorim să creștem atractivitatea și vizibilitatea orașului nostru pentru operatorii economici din turism, dar și în rândul turiștilor străini și români.

La ediția din acest an promovăm și turismul activ. Din această vară pe masivul Cozla se vor amenaja două trasee de drumeție, iar turiștii care vor veni la Piatra-Neamț vor putea îmbina vizitarea obiectivelor turistice, cu relaxarea în natură.  La fel ca toate destinațiile turistice din România ne promovăm obiectivele turistice ale municipiului Piatra-Neamț, dar și calendarul de evenimente pentru anul 2019”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Elementul prin care se distinge standul municipiului Piatra-Neamț este promovarea cu ajutorul ecranului LED de 15 mp, pe care vizitatorii standului pot vedea secvențe reprezentative din viața culturală a Municipiului Piatra-Neamț. Tot în acest mod punem la dispoziția celor interesați aplicația Piatra-Neamț City App, ce reprezintă un ghid turistic digital, modern  și foarte util pentru turiști, informează un comunicat al Primăriei Piatra-Neamț.

Articolul precedentExplozie urmată de incendiu într-o gospodărie din Neamț
Articolul următorMagistrații au protestat și în Neamț