Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”și Complexul Muzeal Județean Neamț – Muzeul de Științele Naturii Roman vă invită joi, 5 martie 2020, de la ora 10.00, la vernisajul expoziţiei itinerante „Un veac de zoologie în România. Amintiri despre viitor”,care va avea loc pe Str. Ștefan cel Mare Nr. 248 (Parcul Municipal), Roman.

„Un veac de zoologie în România. Amintiri despre viitor” dezvăluie publicului amintiri despre personalități marcante ale zoologiei românești din ultima sută de ani: Dimitrie Voinov, Radu Codreanu, Mihai Băcescu, Nicolae Botnariuc precum și Petre Mihai Bănărescu.

Structurată în cinci secțiuni, expoziția elogiază realizările științifice ale savanților prin expunerea de imagini inedite din viața acestora, de informații din biografia lor, de documente, cărți sau alte lucrări importante publicate de către aceștia, precum și a unor obiecte care au aparținut celor cinci personalități.

Expoziția a fost admirată la Muzeul Antipa, la Muzeul Olteniei Craiova și la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi și va fi deschisă pentru vizitare până pe data de 27 septembrie 2020.

Articolul precedentCOMUNICAT Realitatea PLUS
Articolul următorÎncepe campania „Zâmbește cu încredere. Sănătate orală pentru toți ! ”