O femeie de 38 de ani, reținută de polițiști, va fi prezentată, astăzi, instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Femeia este acuzată că ar fi furat obiecte de cult, în valoare de 25000 de lei, dintr-o biserică.

La data de 12 martie, poliţiștii din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț au reținut o femeie din Târgu Neamț, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, la data de 12.03.2019, poliţiștii au fost sesizaţi de către un preot din Târgu-Neamt, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în biserica unde este paroh și au sustras diverse bunuri.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind o femeie de 38 ani, din Târgu Neamț.

Aceasta, în noaptea de 11-12.03.2019, ar fi intrat în interiorul bisericii de unde ar fi sustras obiecte de cult, în valoare de 25000 de lei.

După comiterea furtului, ar fi ascuns bunurile la domiciliu, de unde au fost recuperate şi predate de către polițiștii părţii vătămate.

Persoana în cauză a fost depusă în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamţ, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. – precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentCampion la infracțiuni rutiere. Condamnat de șapte ori, prins a opta oară
Articolul următorPatru case de tip familial şi două centre de recuperare pentru copii cu dizabilităţi